Kassasystemen op maat

Onbegrensde mogelijkheden

Povis ontwikkelt, bouwt en levert kassasystemen op maat. We stellen de hardware naar wens samen én schrijven de software die jij nodig hebt. Zo kunnen we voor iedere situatie de perfecte oplossing creëren. Of het nu gaat om kleine aanpassingen aan onze standaardpakketten of om een compleet nieuwe samenstelling van hardware en software, bij Povis is alles mogelijk. Wij letten er altijd op dat hard- en software perfect op elkaar aansluiten. Bovendien zorgen we ervoor dat het systeem gebruiksvriendelijk is voor de eigenaar en zijn/haar personeel.

Kassasysteem op maat

Hardware op maat

Op deze website vind je een selectie van onze hardware. We bieden kassa’s, PIN-terminals, weegschalen, scanners en vele andere zaken. Ons aanbod is echter veel groter en de combinaties zijn eindeloos. Zo kunnen we altijd een kassasysteem samenstellen dat voldoet aan al je eisen en wensen. Bovendien houden we er altijd rekening met dat de hardware en software goed op elkaar aansluiten. Neem contact met ons op en wij geven gratis advies over een passende oplossing.

Software op maat

We zijn continu bezig om onze software verder te ontwikkelen. Daardoor is onze kassasoftware heel veelzijdig. Standaard bevat het reeds enorm veel functionaliteit, maar onze ontwikkelaars kunnen bijna niet wachten om weer iets nieuws te creëren. Dat kan iets kleins zijn in de remote dashboard of een totaal nieuwe functie. Laat ons weten waar je naar op zoek bent en dan bespreken we de mogelijkheden. We denken graag met je mee.

Scherpe prijzen

Ondanks de uitgebreide mogelijkheden, zijn de kassasystemen van Povis altijd bijzonder scherp geprijsd. Dat geldt ook voor onze maatwerkoplossingen. We zijn een kleine organisatie met weinig overhead, schrijven onze software helemaal zelf en kopen onze hardware slim in. Lees hier meer over Povis.

Neem contact op

Al met al levert Povis graag kassasystemen op maat. We horen graag waar je naar op zoek bent. Neem contact met ons op en dan gaan we zo snel mogelijk met elkaar in gesprek.

Neem contact op

“Aarzel niet contact met ons op te nemen,
wij nemen graag de tijd voor al uw vragen.”