Horeca

Povis voor de horeca

Voordelige kassasystemen voor de horeca

Onze veelzijdige kassasystemen voor de horeca zijn zeer gebruiksvriendelijk en scherp geprijsd. De hardware is specifiek geselecteerd en zeer uitgebreid getest om met droge en vochtige handen te bediend te worden. We gebruiken volledig platte schermen zonder randjes, zodat het eenvoudig schoon te houden is.

Nieuwe kassa voor een tweedehands prijs

De meeste horecazaken zoeken een kassasysteem met een touch screen kassa, automatische kassalade en een bonprinter. Wij bieden een compleet nieuw pakket aan voor een tweedehands prijs! Eventueel kun u daar een keukenprinter of een PIN-terminal bij bestellen. Speciaal voor de horeca bieden wij de mogelijkheid om een scherm te kiezen dat ook met natte handen bediend kan worden.

PVSC7 kassasysteem voor de horeca

Bekijk pakket

Gebruiksvriendelijke bediening

Alle producten zijn logisch gegroepeerd, zodat het heel eenvoudig is om mee te werken. Klanten met bonnetjes, voorraadbeheer, online beheer en PIN-betalingen zitten standaard in onze software. En voor de eigenaar/manager zijn er diverse rapportages beschikbaar om aangifte te doen en inzicht te krijgen in uw omzet.

Handige restaurantmodus

In de speciale restaurantmodus wordt de plattegrond van uw zaak weergegeven en kunt u precies zien welke tafels bezet zijn, wat er per tafel besteld is en eventueel zelfs hoelang er geen bediening bij de tafel is geweest. Onze handhelds zijn perfect voor het opnemen van de bestelling aan de tafel. De bestelling wordt dan meteen doorgestuurd naar de printer of scherm in de keuken.

Kassasoftware

Als u de kassa afsluit, kunt u meteen rapportages van omzet, verkoop en vele andere zaken bekijken. Dat kan op de kassa zelf, maar ook heel gemakkelijk vanuit huis of elke andere plek met toegang tot internet. Gebruik daarvoor ons remote dashboard. Een absolute aanrader als u meerdere kassa’s in gebruik heeft.

Diverse koppelingen

De kassa’s van Povis kunnen gekoppeld worden met bestel- en leverdiensten zoals Thuisbezorgd en OrderSys. Daarnaast kunnen de gegevens rechtstreeks naar uw administratieve systeem worden gestuurd. Dat scheelt veel tijd en voorkomt fouten.

Een kassasysteem op maat

Elke zaak is anders. Daarom bieden we naast het bovenstaande standaardpakket ook oplossingen op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk daarbij aan meerdere kassa’s, specifieke functionaliteit in de software of hardware met speciale eisen. Wij denken graag met u mee om uw vraagstuk efficiënt op te lossen.

Neem contact op

“Aarzel niet contact met ons op te nemen,
wij nemen graag de tijd voor al uw vragen.”