Het totaalpakket voor bezorg- en afhaalrestaurants!

 

Dit is hoe u kosten bespaard op uw bezorgdiensten.

Besparen op de kosten van bezorgddiensten? Dat kan! Met Povis kunt u nu uw eigen, unieke website ontwikkelen waar uw klanten rechtstreeks kunnen bestellen.

In samenwerking met Sitedish.nl ontwikkelen wij nu totaalpakket voor afhaal- en bezorgrestaurants. U creëert een complete, professionele en gebruiksvriendelijke website en bezorgapp voor uw restaurant.

Hiermee kunt u onder andere:

– Uw eigen menukaart beheren

– Openingstijden, bezorggebied wijzigen

– Acties, kortingen, actiecodes maken

– Beoordelingen beheren

– Mailings en SMS versturen

– Administratie, bestellingen bijhouden

– Klantenbestand en statistieken inzien

  • – Aan tafel bestellen met QR-code

 

 

De bestelsite wordt gekoppeld aan uw Povis kassasysteem, zo ontvangt u bestellingen rechtstreeks in uw kassa. Dit heeft als voordeel dat u alle bestellingen in één programma binnenkomen, u een complete boekhouding heeft en met de bonnen kunt blijven werken zoals u gewend bent. Efficient en kostenbesparend! Want met uw eigen bestelsite draagt u geen commissie of percentages af zoals bij veel bestelplatforms als Thuisbezorgd.nl gebruikelijk is.

*Nieuw in het Sitedish Totaalpakket: Tafel QR. Gasten van restaurants kunnen voortaan zelf bestellen door middel van het scannen van een QR-code aan tafel.

Interesse? Neem contact op.

  • * Onze koppeling ondersteund ook de bezorgdiensten Thuisbezorgd.nl, Deliveroo en UberEats. Ontvang al uw bestellingen op een plek!