Gratis kassasoftware

Bijzonder veelzijdig

Onze gratis kassasoftware ontwikkelen we in huis. Het biedt ontzettend veel mogelijkheden. We zijn zelf ondernemers en hebben in het verleden veel kassas’s gebruikt. Daarom weten we precies hoe je lekker met een kassa kunt werken. Povis levert deze kassasoftware gratis bij aanschaf van een volledig kassasysteem.

Zeer gebruiksvriendelijk

Het belangrijkste is een zeer eenvoudig en gebruikersvriendelijk verkoopscherm. Dat is natuurlijk waar je de meeste tijd mee bezig bent. In het verkoopscherm reken je af met je klanten. Vanuit hier kun je producten aanslaan, korting geven, bonnetjes parkeren en splitsen en natuurlijk afrekenen.

Retail

Speciaal voor horeca

Onze kassasoftware heeft standaard een speciale restaurantmodus. Daardoor is het heel makkelijk om de layout van je restaurant te zien en alles op tafels bij te houden. In de standaardmodus heb je natuurlijk geen tafels, maar kan je bonnetjes even wegleggen om dan later af te rekenen. Lees meer over onze kassasystemen voor de horeca.

Speciaal voor de detailhandel

Iedere winkel is anders. De kassa’s van Povis zijn zeer veelzijdig, waardoor ze voor iedere situatie geschikt zijn. Je kunt heel eenvoudig extra apparatuur, zoals scanners, PIN-terminals of weegschalen aansluiten. Daarnaast zijn wij een van de weinige kassaleveranciers die het mogelijk maakt om grote hoeveelheden gegevens in één keer in het systeem te importeren. Dat scheelt jou als ondernemer enorm veel tijd.

Weegschaal

Betaalmethoden

Bij het afrekenen kan je gebruik maken van contante betalingen, van gekoppelde PIN-apparaten of niet-gekoppelde PIN-apparaten, vouchers, waardebonnen, bankoverschrijvingen, etc.

Veelzijdig

Ons kassasysteem is heel flexibel, waardoor we al jouw specifieke wensen eenvoudig kunnen implementeren. Meestal maken we een speciale configuratie op maat. Daarnaast kunnen we zelfs nog heel veel functionaliteit toevoegen door het gebruik van scripts. Tenslotte zijn onze ontwikkelaars ook altijd bereid om specifieke veranderingen in de kassasoftware te maken. Kortom, ons kassasysteem werkt voor iedereen.

Uitgebreide functionaliteit

Het verkoopscherm is het belangrijkste voor het dagelijks gebruik. Voor de manager hebben we extra mogelijkheden die het verdere gebruik makkelijk maken:

  • Creëer, wijzig of verwijder zelf producten, prijzen of omschrijvingen.
  • Houd eenvoudig je vooraad bij of boek deze af.
  • Aan het eind van elke dag of periode je kassa afsluiten, tellen en zien waar er eventueel verschillen zitten.
  • Vind snel bonnetjes terug van klanten uit het verleden of van een bepaald bedrag en print die opnieuw.
  • Maak eenvoudig klanten aan en bekijk hun aankoopoverzicht.
  • Bekijk verschillende rapporten om overzicht te krijgen in de omzetten, omzetten per product of per klant of de stand van de voorraad.
  • Im- of exporteer grote aantallen producten met één druk op de knop.
  • Maak gebruikers van de kassa aan en geef hun rechten op bepaalde functies.
  • Koppel je kassa naar websites (Woocommerce, Thuisbezorgd), financiële administratiesystemen (zoals ExactOnline of Snelstart) of het ticketingsysteem van Link2Ticket.

Verder ondersteunen we keukenprinters, keukenschermen, barcodescanners, RFID-scanners en diverse weegschalen.

Handhelds

Voor de horeca hebben we een handheld ontwikkeld die gekoppeld is met de kassa. Hiermee kun je eenvoudig bestellingen aan tafel of op het terras opnemen. De ontwikkelingen gaan snel en het is momenteel al mogelijk om met de handheld af te rekenen. Sterker nog, klanten kunnen zelf hun bestellingen plaatsen. Wij leveren deze handhelds op systemen van 5” – 10”. Bekijk hier ons aanbod.

Screenshot remote dashboard

Remote dashboard

Met ons remote dashboard kun je vanuit huis of elke andere locatie op deze planeet de gegevens van je kassa beheren. Bekijk gedetailleerde informatie en doe real-time aanpassingen aan je producten en voorraad. Super handig!

Online back-up

Sla elke dag je backups op in onze online kluis. Zo zijn je belangrijke gegevens altijd veilig opgeslagen en gaat er nooit iets verloren.

Meer informatie over onze gratis kassasoftware

Wil je meer weten over de gratis kassasoftware van Povis, neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen, mailen, je mag chatten, wat jij wilt.

Contact

“Aarzel niet contact met ons op te nemen,
wij nemen graag de tijd voor al uw vragen.”