Detailhandel

Povis voor de detailhandel

Veelzijdige kassa’s voor de detailhandel

Povis heeft goedkope, veelzijdige en gebruiksvriendelijke kassa’s voor de detailhandel. Elke winkel is anders. Daarom zijn onze kassa’s veelzijdig en kun je ze geheel naar wens samenstellen. Scanner nodig? Geen probleem. Weegschaal toevoegen? Zo geregeld. Veel mogelijkheden zijn reeds ingebouwd in onze gratis kassasoftware en anders voegen we dat handmatig toe. Onze engineers richten het systeem dan helemaal naar wens in en daarna kun je zelf mee aan de slag. Natuurlijk zijn wij er altijd om je te helpen.

Eenvoudig in gebruik

De kassa is heel eenvoudig in het dagelijks gebruik. Om te beginnen maken we overzichtelijke categorieën voor je producten. Je kunt ze dan via het het touch screen selecteren of via een barcodescanner rechtstreeks aan de bon toevoegen. Met name voor de duizenden producten van een stoffenhandel, supermarkt of groothandel is het scannen van de barcode ideaal. Een klantendisplay toont meteen wat het product en de prijs zijn. Op een groot klantenscherm (12” of 15”) zien aanbiedingen en promoties er goed uit. Gebruik cross-selling om je omzet te verhogen!

Voor starters in de detailhandel

We hebben een kant-en-klaar pakket voor nieuwe winkels samengesteld. Ideaal voor startende ondernemingen of zaken die willen uitbreiden. Het pakket bevat een moderne touch screen kassa met een 12″ display voor je klanten, een kassalade en een bonprinter. Bovendien bieden we diverse PIN-terminals als optie aan.

PVSC7-12 kassasysteem voor de detailhandel

Bekijk pakket

Overzichtelijke rapportages

Als je de kassa afsluit, kun je meteen rapportages van omzet, verkoop en vele andere zaken bekijken. Dat kan op de kassa zelf, maar ook heel gemakkelijk vanuit huis of elke andere plek met toegang tot internet. Gebruik daarvoor ons remote dashboard. Een absolute aanrader voor als je meerdere kassa’s in gebruik hebt.

Koppeling met je webshop en administratie

De kassa’s van Povis kunnen gekoppeld worden met jouw webshop en administratieve systeem. Zo wordt je omzet, voorraad en bijvoorbeeld je BTW-aangifte automatisch bijgehouden. Dat scheelt je enorm veel tijd, die je weer aan je klanten of je onderneming kunt besteden.

Veelzijdige kassa op maat

Naast het bovenstaande standaardpakket bieden we ook maatwerkoplossingen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk daarbij aan extra randapparatuur, specifieke functionaliteit in de software of gekoppelde kassa’s op verschillende locaties. Wij denken graag met je mee om jouw vraagstuk efficiënt op te lossen.

Neem contact op

“Aarzel niet contact met ons op te nemen,
wij nemen graag de tijd voor al uw vragen.”